OM OSS

Havana - Magasinet AS ble stiftet 01.01.1899 av min olderfar John Dybdahl. Siden tok min farfar Per over og drev forretningen videre til min far John tok over og i 2007 tok jeg, sønnen Tore over.
Butikken er norges eldste spesialforretning innen tobakk og røykeartikler og vi importerer og selger varer til hele Norge.

Utenom Zippo forhandler vi også lightermerker som: Dupont, Sarome, Ronson og Itt Corona m.m

Vi har også et stort utvalg av piper og pipetobakker.
Peterson, SirWilliam, Mac Baren, Robert McConnell, Rattray´s, Borkum Riff, Kendal, Caledonian,
Dunhill, Sweet Dublin, Exclusive, Orlik og et stort utvalg i pipetobakk i løsvekt.

Vi er norges eneste forhandler av rulletobakk og pipetobakk i løsvekt.
Dette er kvalitetstobakk uten tilsatte tilsetningsstoffer. Dette er tobakk fri fra kjemiske tilsetningsstoffer som ellers brukes i tobakk.

Havana - Magasinet er også autorisert forhandler av CUBANSKE sigarer, vi har over 20 merker på lager og igjen over 100 forskjellige varianter.

Vi forhandler også merket HOVENS fra Nederland. De fleste sigarene er laget på maskin, men noen for hånd. Alle er 100 % tobakk.
Våre nederlanske sigarer inneholder en av tre tobakkstyper:

Brasil  Meget mild - harmonisk med dyp karakter. Har sin egenart fremfor noe i en fremmedartet kombinasjon av ikke direkte søt portvin. Gir en raffinert smak i et blandingsforhold al a eksotisk krydder uten å tynge det ned i en ellers meget dyp pg mørk tobakksfarge.

Sumatra En moden fin balanse gir en lett sødme. Noe luftig i karakteren, men en bestemt enkelhet som gir flavour og en pikant, både moden og rund fasthet.

Havana En fin blanding av havanatobakker.